afdeling dans november

Nieuws

U bekijkt ons nieuwsarchief. Dit nieuwsbericht is niet meer actueel.
Toonmoment Hedendaagse Dans Prijsuitreiking Stadsschouwburg St. Niklaas / Maandag 26 november / 19u

Toonmoment Hedendaagse Dans

 

Vrijdag 30 november om 20u in de balletzaal van de academie (2de verdieping)

Iedereen welkom, gratis toegang.

 

De leerlingen van de hogere graad, richting hedendaagse dans, samen met de volwassenen (gevorderden) olv Iraïs Ooms laten u kennis maken met het repertoire van de hedendaagse dans.

Rosas danst Rosas wordt zowel door hogere graad 1 als door de volwassenen aan u voorgesteld. Elk in hun eigen stijl, hun visie en versie, aangevuld met eigen solo’s gebaseerd op het repertoirestuk van Anne Teresa De Keersmaeker. De leerlingen van hogere graad 2 en 3 laten u kennis maken met dansmateriaal gebaseerd op handgebaren. Dit werk is reeds een eerste aanzet voor de choreografie die zij zullen brengen op onze jaarlijkse dansvoorstelling in mei die volledig in het teken zal staan van taal: “Taal Ten Toon”

 

 

Prijsuitreiking Stadsschouwburg St. Niklaas / Maandag 26 november / 19u

De dansafdeling draagt ook haar steentje bij in de feestelijke omkadering van de diploma-uitreiking lagere en middelbare graad, schooljaar 2011-2012. De leerlingen van de hogere graad, richting klassieke dans, olv Ann Jehaes brengen een verrassende pointes-choreografie op muziek van Car Wash. Uw auto krijgt de  beste wasbeurt aller tijden!

Publicatiedatum

2012-10-31

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter