OPENDEUR – zaterdag 24 juni (van 11 uur tot 15 uur): PROGRAMMA + INSCHRIJVINGEN

Nieuws

OPENDEUR – zaterdag 24 juni (van 11 uur tot 15 uur): PROGRAMMA + INSCHRIJVINGEN
Op zaterdag 24 juni stelt de SAMWD tussen 11 en 15 uur de deuren open. Ook de SASK organiseert die dag opendeur. Je kan makkelijk van de ene naar de andere academie. Spring zeker eens binnen! Vanaf 24 juni kan je ook (her)inschrijven. En dat makkelijk online (http://academies.sint-niklaas.be)!

Je kan op onze opendeurdag verschillende instrumenten uitproberen, een paar toonmomenten bijwonen en meer info vragen aan de leerkrachten van muziek, woord en dans. Als afsluiter van deze opendeurdag speelt de Wase Wolf Big Band op de speelplaats van de SASK.

Omdat in september de nieuwe SAMWD-afdeling op de VTS-site opent, willen we de bezoekers de kans geven nu al een kijkje te gaan nemen. Wie wil kan een rondleiding krijgen…

Hier vind je ook het volledige programma van onze opendeurdag.

Op zaterdag 24 juni starten ook de (her)inschrijvingen. We raden iedereen aan om gebruikt te maken van de mogelijkheid om online in te schrijven (http://academies.sint-niklaas.be)! Op die manier vermijd je lange wachtrijen en kan je gewoon van thuis uit je nieuwe inschrijving regelen. Meer info over de inschrijvingen en de tarieven vind je hier.

Publicatiedatum

2017-05-31
Bijlagen Datum
programma opendeur 20/06/2017 - 18:12

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter