SAMWD Sint-Niklaas

Welkom in onze muziekacademie!

KUNST in al zijn vormen!

Muziek, theater, dans...
Het is overal aanwezig in onze maatschappij.
Ben je hierin geïnteresseerd, wil je hier meer over leren, wil je hier in bedreven raken? 
Heb je de nodige motivatie en het engagement om je hiervoor in te zetten?
Dan is de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD) van Sint-Niklaas zeker iets voor jou! We geven je hier alle info mee over onze studierichtingen, locaties, tarieven, uurroosters...  Tot binnenkort!


Ook in de SAMWD kan je gebruikmaken van je 'Kansenpas'!
De kansenpas is een door de stad uitgereikte kortingskaart waarmee personen met een bescheiden inkomen (kansenpashouders)  een korting kunnen verkrijgen bij de inschrijving en op inkomgelden.

 

Klik hier voor je infobrochure voor schooljaar 2017-2018. 

 

 

Nieuws

Open Initiatiedag - za 23 september 2017

20/09/2017 - 16:18 Ben je 6 jaar of ouder en heb je interesse in dans? Ben je 8 jaar of ouder en wil je kennismaken met muziek, woord of dans? Ben je nieuwsgierig maar wil je liever eerst eens proberen? Kom dan zeker eens langs op onze open initiatiedag, zaterdag 23 september van 10 tot 13 uur. 

Officiële Ingebruikname VTS-site door Stedelijke Academie Muziek Woord en Dans

11/09/2017 - 10:31 Tot het einde van schooljaar 2016-2017 was een deel van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans gehuisvest op de ‘Paterssite’ in de Truweelstraat. Gezien deze site een andere bestemming zal krijgen, werd ons het mooie alternatief geboden om een deel van de oude VTS-gebouwen om te toveren naar prachtige, splinternieuwe lokalen. Na anderhalf jaar afbreken, heropbouwen en afwerken zullen in september 2017 het symfonieorkest, de pop/jazz-, folk- en woordafdeling verhuizen naar de nieuwe VTS-site.

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter