SAMWD Sint-Niklaas

Welkom in onze muziekacademie!

KUNST in al zijn vormen!

Muziek, theater, dans...
Het is overal aanwezig in onze maatschappij.
Ben je hierin geïnteresseerd, wil je hier meer over leren, wil je hier in bedreven raken? 
Heb je de nodige motivatie en het engagement om je hiervoor in te zetten?
Dan is de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD) van Sint-Niklaas zeker iets voor jou! We geven je hier alle info mee over onze studierichtingen, locaties, tarieven, uurroosters...  Tot binnenkort!


Ook in de SAMWD kan je gebruikmaken van je 'Kansenpas'!
De kansenpas is een door de stad uitgereikte kortingskaart waarmee personen met een bescheiden inkomen (kansenpashouders)  een korting kunnen verkrijgen bij de inschrijving en op inkomgelden.

 

 

Nieuws

Nieuws uit de SAMWD

15/05/2017 - 11:09 In de maand juni zijn er heel wat toonmomenten van de SAMWD. Leerlingen die les volgen in de academie voor muziek, woord en dans worden immers ook voorbereid op podiumpresence en het optreden voor een publiek. Lees verder om te weten te komen wat de leerlingen de komende maand uitvoeren.

Openbare examens in mei en juni

29/04/2017 - 13:53 Tijdens de maanden mei en juni leggen al onze leerlingen examen af. Voor de eindjaren zijn deze examens openbaar en dus gratis toegankelijk voor publiek. Hier vind je het overzicht van de openbare examens.

Openbare examens folkafdeling – zaterdag 20 mei, 9u30 (’t Ey)

29/04/2017 - 11:43 Ieder jaar leent ’t Ey graag zijn podium aan de leerlingen van de folkafdeling SAMWD Sint-Niklaas om hun openbaar examen af te leggen. Deze examens zijn openbaar, dus iedereen is welkom tussen 9u30 en 16u om de leerlingen aan te moedigen en te bewonderen.

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter