SAMWD Sint-Niklaas

Welkom inonze muziekacademie!

KUNST in al zijn vormen!

Muziek, theater, dans...
Het is overal aanwezig in onze maatschappij.
Ben je hierin geïnteresseerd, wil je hier meer over leren, wil je hier in bedreven raken? 
Heb je de nodige motivatie en het engagement om je hiervoor in te zetten?
Dan is de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD) van Sint-Niklaas zeker iets voor jou! We geven je hier alle info mee over onze studierichtingen, locaties, tarieven, uurroosters...  Tot binnenkort!


Ook in de SAMWD kan je gebruikmaken van je 'Kansenpas'!
De kansenpas is een door de stad uitgereikte kortingskaart waarmee personen met een bescheiden inkomen (kansenpashouders)  een korting kunnen verkrijgen bij de inschrijving en op inkomgelden.

Nieuws

Aperitiefconcert 'Eléonor' - zo 26 oktober 2014

01/10/2014 - 16:37 Wij nodigen u graag uit op het eerste aperitiefconcert van het seizoen. Op zondag 26 oktober, om 11u, kan u in ons auditorium genieten van de wonderlijke klanken van 'Eléonor', met o.a. Elly Aerden. Een sfeervolle start van uw zondag!  

Spelenderwijs - Praktijkdag zingen met kinderen - za 18 oktober 2014

26/09/2014 - 14:35 Hoe hou je ademhalingsoefeningen boeiend voor kinderen? Hoe leer je een lied op een speelse manier aan? Zingen met kinderen vergt specifieke methodes, om niet te spreken over repertoire. Koor&Stem organiseert op 18 oktober 2014 i.s.m. Odisee, Campus Waas in Sint-Niklaas en de Stad Sint-Niklaas een praktijkdag Zingen met kinderen, gericht op basisschoolleerkrachten (in spe) en kinderkoordirigenten.

Concertbezoek leerlingen Saz - Taksim Trio - vrij 3 oktober 2014

25/09/2014 - 17:01 Onze leerlingen Saz, onder leiding van leraar Serdar Demirbas, zullen op vrijdag 3 oktober op concertbezoek gaan in concertzaal 'De Casino'.De muzikanten van 'Taksim Trio' zijn een voor een geniale virtuozen die breed repertoire hebben. Van folk tot klassiek, van pop tot jazz.Echt een aanrader! 

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info [at] sint-niklaas [dot] be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter