SAMWD Sint-Niklaas

Welkom in onze muziekacademie!

KUNST in al zijn vormen!

Muziek, theater, dans...
Het is overal aanwezig in onze maatschappij.
Ben je hierin geïnteresseerd, wil je hier meer over leren, wil je hier in bedreven raken? 
Heb je de nodige motivatie en het engagement om je hiervoor in te zetten?
Dan is de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD) van Sint-Niklaas zeker iets voor jou! We geven je hier alle info mee over onze studierichtingen, locaties, tarieven, uurroosters...  Tot binnenkort!


Ook in de SAMWD kan je gebruikmaken van je 'Kansenpas'!
De kansenpas is een door de stad uitgereikte kortingskaart waarmee personen met een bescheiden inkomen (kansenpashouders)  een korting kunnen verkrijgen bij de inschrijving en op inkomgelden.

 

Klik hier voor je infobrochure voor schooljaar 2017-2018. 

 

 

Nieuws

Start Ticketverkoop Sint-Niklaas opera - ma 16 oktober 2017

06/10/2017 - 10:13 Naar aanleiding van het feestjaar '800 jaar Sint-Niklaas' hebben't Ey en de afdeling oude muziek van de SAMWD de handen in elkaar geslagen om een opera uit te voeren rond de figuur 'Sint-Niklaas'. De opera zal doorgaan op woe 6, vrij 8, za 9 en zo 10 december in de Sint-nicolaaskerk. Ticketverkoop start op maandag 16 oktober. 

Officiële opening VTS-site

30/09/2017 - 11:56 Op zondag 17 september,tijdens autovrije zondag, hebben wij officieel de deuren geopend van onze nieuwe gebouwen in de VTS-site.En zoals het een goede academie betaamt, deden we dat met veel ‘fanfare’: live muziek, speeches, rondleidingen, toneel en, uiteraard, een feestelijk drankje. 

Aperitiefconcerten heten voortaan 'Huisconcerten'

29/09/2017 - 13:28 De alom gekende aperitiefconcerten krijgen een nieuw jasje en heten vanaf nu 'huisconcerten' ! Deze concerten worden voor u gebracht onder leiding van een 'Master of Ceremony' die dit in goede banen leidt. 'Lees verder' voor data en programmering.

Contact stadhuis

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter